Salt la continut
Logo start.nindos.eu
Sustinatori si Parteneri

Sustinatori si Parteneri

Proiect co-finantat de VGIF(The Virginia Gildersleeve International Fund)

 

Social Gym  este rezultatul unui parteneriat între 2 structuri de economie socială înființate de Centrul de Resurse pentru Cetățenie Activă, respectiv Asociația pentru Inovare Socială în cadrul proiectelor „SOCEC.NET – Rețeaua economiei sociale” și „Întreprinderi Sociale Responsabile”. Deschis în zona Timpuri Noi, Social Gym este un concept nou și inovativ, fiind primul club non-profit de fitness și aerobic care își propune ca prin programele de sport, programele sociale și evenimentele organizate să promoveze un comportament responsabil al membrilor față de comunitate.

 

Reteaua Actionam Responsabil! reprezinta prima retea dedicata specialistilor si celor pasionati de RSC, oferind un cadru propice pentru diseminarea de informatie si expertiza in sfera responsabilitatii sociale, facilitand comunicarea si colaborarea intre actorii cheie ai societatii civile. Platforma http://www.actionamresponsabil.ro reprezinta o platforma suport pentru comunitatea de responsabilitate sociala din Romania, ce permite o interactiune in timp real cu alti specialisti, prin schimb de opinii, bune practici si experiente relevante in domeniu. Astfel, in cadrul portalului, fiecare utilizator va avea posibilitatea de a-si creea un profil personal si o pagina a organizatiei reprezentate pentru promovarea constanta a initiativelor de responsabilitate sociala, cat si a altor materiale si informatii relevante.

 

Centrul pentru Managementul Organizațiilor Nonprofit sprijina ONG-urile sa devina mai sustenabile si sa practice un management profesionist.

Data: 2 mai, 2016
vizualizări: 13.594